Çaputlu Ortaokulu

Vizyon: Çaputlu Ortaokulu olarak biz düşünen, düşündüğünü ifade edebilen, çağın değişme ve gelişimlerine açık, teknolojiyi alabildiğine kullanan, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, en az bir yabancı dil bilen, üstün karakterli fertler yetiştirmektir.

Misyon: Türk Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, çağın bilgi ve teknolojisiyle donanmış, kendine güvenen, sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü esas alan, vatanını ve milletini seven fertler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:20-14.55
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 05422012913

WEB - https://caputluortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ÇAPUTLU KÖYÜ ÇAPUTLU KÜME EVLERİ ÇAPUTLU ILK VE ORTAOKULU BLOK NO 119 PATNOS / AĞRI

Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - ÇAPUTLU KÖYÜ´NE 30 KM BİTLİS/ADİLCEVAZ ANA YOLUNDAN AKTEPE KÖYÜNE GELİNDİĞİNDE SAĞ TARAFA 5 KM KÖY YOLU İLE ULAŞILMAKTADIR.KÖY NÜFUSU 1500-1800 CİVARINDADIR. .KARASAL BİR İKLİME SAHİP OLUP YAZLAR SICAK VE KURAK, KIŞLAR SOĞUK VE KAR YAĞIŞLI OLARAK GEÇMEKTEDİR

Ulaşım LÇE MERKEZİNE ÖĞRETMEN SERVİSİ VARDIR.ULAŞIM SORUNU YOKTUR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇEYE 35 , İL´E 115 KM